top of page

Actuació a Òdena (14/07/19)

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a Òdena el dia 14 de Juliol del 2019

Interpretació de l'havanera-rumba "La taverna del Filibuster" durant l'actuació a la Trobada de grups d'havaneres d'Elne (França) el passat 6 de Juliol del 2019.

Interpretació de la cançó "Allá en La Habana" a càrrec del grup d'havaneres L'Espingari al Barri Pekin de Calella el 27 de Juliol del 2018.

Interpretació de "Un viejo amor" de Alfonso Esparza, a càrrec de L'Espingari i la Factoría Mascaró dins de l'espactacle Indiano sons i els passos perduts que es va representar al Festival EsDansa a Les Presses l'Agost del 2018.

Interpretació de "Plora guitarra" del Mestre Ortega Monasterio a càrrec de l'Espingari a Òdena el Juliol del 2018.

Interpretació a càrrec de l'Espingari a Pineda de Mar el Juny del 2018 de la cançó "Passeig del Carme" de Pere Tapias.

Fragments de la presentació del CD "Havanera Estimada" realitzada el 14 de maig del 2017 al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. Amb motiu d'aquesta presentació, l'Espingari va comptar amb la col.laboració de la Coral de Gent Gran del Casal Salvador Allende, la Coral de l'Associació Musical Giravolt i de la Coral Mare de Del del Turó.

Actuació a Rajadell (13/07/19)

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a  Rajadell el dia 13 de Juliol del 2019

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a La Torre de Claramunt el dia de Sant Joan del 2019

Interpretació del bolero "Enamorar-se" amb música d'en Josep Bastons i lletra d'en Tófol Mus a càrrec del grup d'havaneres L'Espingari al Barri Pekin de Calella el 27 de Juliol del 2018.

Interpretació de l'havanera-rumba "Lola la tavernera" d'en Carles Casanovas (lletra) i en Josep Bastons (música) a càrrec del'Espingari a Castellbisbal l'Agost del 2018. Gracies a la Raquel per la seva col.laboració.

Interpretació de la marxa marinera "Encisadora" del Mestre Josep Lluís Ortega Monasterio a càrrec de L'Espingari a la Cala d'en Perris a L'Escala el Juliol del 2018

Factoría Mascaró i L'Espingari realitzan la seva visió d'aquest son cubà al Pati del Centre Cultural de Vilanova del Vallès el 29 de Juliol del 2017 a l'estrena de l'espectacle "Indiano sons i els passos perduts"

Actuació del grup d'havaneres L'Espingari a la 49ena Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell el día 4 de Juliol del 2015, interpretant les seguents cançons:

1. Sons de Mar – Lletra:Elisa Riera /Música:Pere Ferrer

2. Un viejo amor – Alfonso Esparza Oteo

3. Encisadora – J. L. Ortega Monasterio

4. Al pirata Joan Torrellas – Carles Casanovas 

5. Bitxintxo – J. L. Ortega Monasterio

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page