top of page

Actuació a Òdena (14/07/19)

Actuació a Rajadell (13/07/19)

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a Òdena el dia 14 de Juliol del 2019

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a  Rajadell el dia 13 de Juliol del 2019

Interpretació de l'havanera-rumba "La taverna del Filibuster" durant l'actuació a la Trobada de grups d'havaneres d'Elne (França) el passat 6 de Juliol del 2019.

Video amb alguns fragments de l'actuació de l'Espingari a La Torre de Claramunt el dia de Sant Joan del 2019

Interpretació de la cançó "Allá en La Habana" a càrrec del grup d'havaneres L'Espingari al Barri Pekin de Calella el 27 de Juliol del 2018.

Interpretació del bolero "Enamorar-se" amb música d'en Josep Bastons i lletra d'en Tófol Mus a càrrec del grup d'havaneres L'Espingari al Barri Pekin de Calella el 27 de Juliol del 2018.

Interpretació de "Un viejo amor" de Alfonso Esparza, a càrrec de L'Espingari i la Factoría Mascaró dins de l'espactacle Indiano sons i els passos perduts que es va representar al Festival EsDansa a Les Presses l'Agost del 2018.

Interpretació de "Plora guitarra" del Mestre Ortega Monasterio a càrrec de l'Espingari a Òdena el Juliol del 2018.

Interpretació a càrrec de l'Espingari a Pineda de Mar el Juny del 2018 de la cançó "Passeig del Carme" de Pere Tapias.

Interpretació de l'havanera-rumba "Lola la tavernera" d'en Carles Casanovas (lletra) i en Josep Bastons (música) a càrrec del'Espingari a Castellbisbal l'Agost del 2018. Gracies a la Raquel per la seva col.laboració.

Interpretació de la marxa marinera "Encisadora" del Mestre Josep Lluís Ortega Monasterio a càrrec de L'Espingari a la Cala d'en Perris a L'Escala el Juliol del 2018

Factoría Mascaró i L'Espingari realitzan la seva visió d'aquest son cubà al Pati del Centre Cultural de Vilanova del Vallès el 29 de Juliol del 2017 a l'estrena de l'espectacle "Indiano sons i els passos perduts"

Fragments de la presentació del CD "Havanera Estimada" realitzada el 14 de maig del 2017 al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. Amb motiu d'aquesta presentació, l'Espingari va comptar amb la col.laboració de la Coral de Gent Gran del Casal Salvador Allende, la Coral de l'Associació Musical Giravolt i de la Coral Mare de Del del Turó.

Actuació del grup d'havaneres L'Espingari a la 49ena Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell el día 4 de Juliol del 2015, interpretant les seguents cançons:

1. Sons de Mar – Lletra:Elisa Riera /Música:Pere Ferrer

2. Un viejo amor – Alfonso Esparza Oteo

3. Encisadora – J. L. Ortega Monasterio

4. Al pirata Joan Torrellas – Carles Casanovas 

5. Bitxintxo – J. L. Ortega Monasterio

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page